>>>>>>>>>>> QUICK TESTER <<<<<<<<<<<
A leggyorsabb kéziműszer

English Deutsch EspanolZárlatos/szakadt? Vezet/nem vezet? Mennyire vezet? Melyik irányba vezet? Mi a polaritása?

Ezekre a kérdésekre ad villámgyors választ a QUICK TESTER, amely egy ipari kivitelű, elnyűhetetlen elektronikus mérőeszköz. Nevezhetjük joggal az elektronika svájci bicskájának. Ott kell legyen a dolgozóasztalunkon, ahol elektromos eszközöket szerelünk, javítunk, készítünk és ott kell legyen szerszámosládánk legbecsesebb eszközei között is. Aki elektromos eszközökkel dolgozik, annak jó, ha mindig a keze ügyében van. Akinek az idő pénzt ér, annak érdemes beszereznie a készüléket. Aki a hobbiját szeretné kényelmesebben űzni az ugyancsak jól jár ezzel a nagy precizitással elkészített megbízható eszközzel.
A QUICK TESTER képe
A QUICK TESTER képe. A készülék csápjai tetszőleges irányba hajlíthatók.

Miért hasznos eszköz a QUICK TESTER?

A hétköznapi gyakorlatban legtöbbször egyszerű mérésekkel kezdjük a hibakeresést. Szakadt, vagy zárlatos, vagy rendben lévő? Amikor összeállítunk valamit, például felforrasztunk egy csatlakozót egy kábelre, célszerű ellenőrizni az eredményt, mielőtt használatba vesszük a kábelt. Jó lett a forrasztás? Nem okozott zárlatot a réz sodrat egy elszabadult elemi szála? Nem folyt össze a forrasztóón két szomszédos tüske között? Ezekre a kérdésekre azonnal választ kaphatunk, ha a gyorsteszter csápjait a vizsgált pontokhoz illesztjük.

A gyorsteszter nem várakozik, nem lustán pörgő szürke számjegyekre várva jutunk eredményhez, hanem azonnali fényjelzés segítségével. Egyetlen mozdulat és már tudjuk, amit tudni akartunk. Nem kell a folyton összetekeredő mérőkábel végén lévő mérőpálcákkal ügyetlenkedni, ami mindkét kezünket lefoglalja, miközben a mért alkatrész folyton kiugrik a mérőpálcák alól. A QUICK TESTER szabadon hagyja az egyik kezünket, ezért a mért alkatrészt, eszközt a másik kezünkkel megfoghatjuk. Csak a tényleges gyakorlatban fog kiderülni, hogy a QUICK TESTER mennyivel jobb minden egyszerű mérés elvégzésére, mint egy hagyományos kézi műszer.

Hosszan lehet sorolni, hogy a QUICK TESTER mi mindenre alkalmas. Például a sok kivezetéses relékről azonnal megtudhatjuk, hogy melyek a záró és melyek a nyitó érintkezői, megfelelő-e a kontaktus közöttük. Kapcsolókat, biztosítékokat vizsgálhatunk vele. Félvezetők vizsgálatára ugyancsak alkalmas. Egyetlen érintéssel megmutatja egy dióda nyitó irányát, megmutatja, hogy egy LED melyik lábát kell a pozitív feszültségre kapcsolni, de a színét is azonnal megtudhatjuk, amikor a QUICK TESTER csápjait hozzáérintjük. Egy SMD LED vizsgálata is könnyűszerrel elvégezhető, mivel a csápok távolsága tetszőlegesen beállítható. A további lehetőségek felsorolása az alábbi PDF dokumentumban található rajzokból megismerhető.

A TESTER NÉHÁNY ALKALMAZÁSA RAJZOKKAL BEMUTATVA


A TESTER RÖVID ISMERTETÉSE EGY OLDALON


A TESTER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYVE ÉS MŰSZAKI ADATAI


A készüléket különösen ajánljuk szervizben dolgozó szakembereknek, elektronikai fejlesztőknek, elektronikai gyártóüzemek dolgozóinak, minőségellenőreinek. A készülék gyakori és szélsőséges körülmények közötti használatra tervezett ipari kivitelű eszköz, amely ellenáll a legdurvább igénybevételeknek is.

Fogyasztói ára 25 000.- Ft.

Megrendelhető a 06 1 284 4472, 06 20 328 3017 számon, továbbá a secron@secron.hu e-mail címen.

A készülék Budapesten személyesen is átvehető, vidékre utánvétes csomagban küldjük egynapos határidővel.

SECRONA QUICK TESTER képe
A készülék a börfelszínen átfolyó gyenge áramot is képes kijelezni

YouTube videók

1. | Diódamérés hagyományosan...

2. | Diódamérés teszterrel...


***

A QUICK TESTER legújabb gyártmányunk. A többi gyártmányunk a WiFi technológiához kapcsolódik, elsősorban nagy hatótávolságú WiFi berendezések. A QUICK TESTER szakembereknek ajánlott eszköz, de aki gyakran foglalkozik elektronikus eszközökkel hobbiból, az is sok örömet fog a készülék használatával szerezni magának. A készülék raktárról azonnal szállítható, postai megrendelés esetén másnapra a címzetthez érkezik.
© SECRON 2006 - 2021. Minden jog fenntartva!