Cégismertető

SECRON Híradástechnikai Fejlesztő és Szolgáltató Betéti Társaság


A SECRON Híradástechnikai Fejlesztő és Szolgáltató Betéti Társaság 1991-ben alakult. A cég megalapításának célja távazonosító és távjelző eszközök kifejlesztése és előállítása volt. A SECRON két fős taglétszáma a cég működését kezdetben arra korlátozta, hogy tevékenységét műszaki és kereskedelmi szervezési feladatokra összpontosítsa, a fejlesztést és a gyártást pedig alvállalkozók bevonásával végezze el. A SECRON fejlesztői tevékenysége a termékek kigondolására, főbb jellemzőinek meghatározására, továbbá a termékek arculatának kialakítására szorítkozott. A SECRON mint terméktulajdonos közvetlenül juttatta el termékeit a minden esetben speciális szakterületen tevékenykedő ügyfeleinek.

A SECRON termékeit jelenleg is alvállalkozók bevonásával állítja elő. A beszállítók összehangolásán alapuló vállalkozási forma az innovatív termékek előállításánál számos előnnyel jár. E vállalkozási forma lehetővé teszi a rugalmas alkalmazkodást a piac állandóan megújuló igényihez, különösen azokon a területeken, ahol a szigorúan körülhatárolt profillal rendelkező vállalkozások nem tudnak gyorsan új termékkel megjelenni. A speciális szakértelem és a modern technológia alvállalkozókon keresztül történő bevonása, a megjelenő legmodernebb gyártástechnológiák - előzetes beruházást nem igénylő - azonnali alkalmazásának lehetőségét nyitja meg, ezzel széles mozgásteret biztosít vállalkozásunk számára korszerű termékek előállításához.

Termékeink egységes filozófia alapján készülnek. E filozófia lényege, hogy a termék alkalmazása mindenek előtt egyszerű és kényelmes legyen, minőségét pedig a nagy megbízhatóság jellemezze. Célunk, hogy termékeink ezekkel a jellemzőkkel fejtsék ki vonzerejüket vásárlóink felé, és ezért szívesen alkalmazzák ezeket, előnyben részesítve termékeinket a választásnál.***

A SECRON jelenlegi fejlesztései között kiemelt prioritást élvez a vezeték nélküli Internet szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszközök fejlesztése, melynek alapja az olcsó szélessávú Internet hozzáférés iránt megmutatkozó egyre növekvő kereslet. A szélessávú Internet penetráció növekedésének legígéretesebb módja a vezeték nélküli eszközökre épülő szolgáltatás. A vezeték nélküli hozzáférés kulcsfontosságú eleme az ügyfél oldalon működő antenna, amely alapvetően meghatározza, hogy az ügyfél milyen minőségben juthat a szolgáltatáshoz. A picon jelenleg fellelhető, vezeték nélküli adatátvitelre alkalmas eszközök minősége rendkívül heterogén. Ez a megállapítás érvényes az antennákra is, amelyek közül egyes típusok tényleges műszaki paraméterei sokszor meg sem közelítik a specifikációban szereplő paramétereket. Tekintettel arra, hogy az egyre növekvő kereslet miatt egyre többen vállalkoznak minimális szakértelem mellet is vezeték nélküli Internet hozzáférés kiépítésére, szükség van olyan eszközökre, amelyek alkalmazása esetén biztos eredményre lehet számítani. A SECRON a WiFi 11 antenna kifejlesztésével olyan eszközt ad a telepítők és a laikus felhasználók kezébe, amellyel garantált és megismételhető eredményt érhetnek el a legszükségesebb minimumra szorítkozó szakismeret birtokában is. A WiFi 11 antennát úgy szerkesztettük meg, hogy az minden más antenna típusnál egyszerűbben telepíthető, minimális szerszámszükséglet mellett. Felerősítése igen sokoldalú módon valósulhat meg, ablakkerettől az erkélykorláton át a könnyűfém árbocig. A SECRON fejlesztő tevékenységén kívül esik ugyan, weblapunkon azonban egy olyan terjedelmű terméktámogatást is adunk, amely az antenna ismertetésén túlmutató segítséget ad, annak sikeres alkalmazásához.

© SECRON 2006-2010. Minden jog fenntartva!